Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Apart geboortekaartje

Voor de mensen die liever een apart geboortekaartje maken is Kaartopmaat.nl de perfecte uitweg. Knutsel zelf je kaartje in elkaar en laat iedereen weten dat jullie kleine wondertje binnenkort het eerste levenslicht ziet.

Jullie kindje dus óók jullie kaartje
Een apart geboortekaartje maak je door alle mogelijkheden op Kaartopmaat.nl te gebruiken. Denk aan een mooie achtergrond, kaders die de kaart omringen en figuurtjes om accenten te geven. Door een mooie boodschap op de kaart te schrijven, wat kan via de kaartengenerator op Kaartopmaat.nl, vertel je iedereen wat je wilt overbrengen. Jullie kindje ziet het levenslicht!

Gebruik alle thema’s
Door met verschillende thema’s te werken maak je een apart geboortekaartje. Laat een beetje van de oerhollandse stijl terugkomen in het kaartje, terwijl een klassiek kader ook weer een leuke wending aan het geheel geeft. Je kan het zo gek niet verzinnen. Alles is mogelijk dus probeer alles uit om jouw geboortekaartje naar wens te maken.

Zit er niets leuks tussen de kaartenrekken? Of vind je de kaarten maar eenvoudig? Op Kaartopmaat.nl maak je aparte geboortekaartjes.

 
Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>