Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Aparte geboortekaartjes

Bij Kaartopmaat.nl kan je aparte geboortekaartjes bestellen. Niet meer die ouderwetse geboortekaarten die je in de winkel kan kopen maar kaarten die apart zijn, uniek!

Hoe kan je aparte geboortekaartjes bestellen?
Eerst ga je naar Kaartopmaat.nl en druk je op een thema dat jou aanspreekt. Dan zie je een grote collectie aan voorbeeldkaarten die je kan gebruiken voor jouw mooie creatie. Zit er een kaartje bij die jou aantrekt? Klik dan op de kaart en je kan er van alles aan veranderen wat je wilt. Zit er geen kaartje bij die jij leuk vindt? Dan kan je ervoor kiezen om een eigen geboortekaart te maken.

De babykaart bewerken
Heb je een voorbeeldkaart uitgekozen die jij leuk vindt, dan kan je nu verder gaan met het bewerken van de kaart. Kaartopmaat.nl heeft een systeem waardoor je eenvoudig de kaart kan bewerken. Als eerst kan je de naam veranderen, daarna kan je er een extra figuurtje aan toevoegen of juist een figuurtje weghalen. Ook kan je een andere kader erom heen plaatsen of kan je kiezen voor een andere achtergrond! Maak niet uit wat je doet, het worden altijd aparte geboortekaartjes.Een geboortekaartje zelf maken

Heb je ervoor gekozen om een eigen geboortekaart te maken? Dan gaat het eigenlijk precies hetzelfde als een voorbeeldkaart bewerken. Je begint met een lege kaart en kan er alles aan toevoegen. Een leuke achtergrond, een kadertje, figuurtjes toevoegen of je kan ervoor kiezen om een eigen foto te uploaden. Een aparte geboortekaartje zelf ontwerpen doe je met je eigen creativiteit.

Ga daarom snel naar Kaartopmaat.nl om je eigen aparte geboortekaartjes te maken.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>