Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Aparte geboortekaartjes

Bij een bijzonder kindje, hoort een bijzonder geboortekaartje. Er zijn oneindig veel geboortekaartjes, je kan er één laten ontwerpen, een standaard kaartje kopen of er zelf één ontwerpen! Wil je een apart geboortekaartje dat niemand heeft? Dan is er zelf één ontwerpen een leuke oplossing.

Op Kaartopmaat.nl staan veel aparte geboortekaartjes waar je uit kan kiezen. Er staan verschillende achtergronden voor je kaartje op de website die je kan versieren met kleurrijke kaders en figuren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een simpel maar toch apart kaartje.

Wil je je kaartje laten opvallen? Dan kun je ook een foto van je pasgeboren kindje op het kaartje zetten of een foto van het hele gezin met de nieuwste aanwist. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een origineel en apart geboortekaartje te maken.

Via de website kun je jouw aparte geboortekaartje gelijk naar al je vrienden en familie versturen. De volgende dag hebben ze allemaal het kaartje op de deurmat liggen.

 

 

 

Ben je benieuwd naar de aparte geboortekaartjes of wil je er zelf eentje ontwerpen? Kijk dan op Kaartopmaat.nl!

 


 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>