Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Artistieke geboortekaartjes

Geboortekaartjes moeten iets speciaals uitstralen. Er wordt niet elke dag een kindje geboren in de familie. Er bestaan al lang de standaard geboortekaartjes, maar wat nou als jullie iets anders willen voor de kleine? Kies dan nu voor de artistieke geboortekaartjes en ontwerp deze geheel in eigen stijl.

Een artistieke kant
Als je aan artistieke geboortekaartjes denkt, denk je misschien dat dit niets voor je is. “Dit is allemaal voor artistieke mensen”. Fout. Iedereen kan op Kaartopmaat.nl artistieke geboortekaartjes ontwerpen! En het leuke is, de kaartjes worden geheel naar wens, want je bepaalt de uitstraling zelf. Dus ook al ben je niet artistiek en wil je aparte geboortekaartjes versturen, ga dan aan de slag en wie weet kom je wel achter een artistieke kant waarvan je zelf nog niet wist dat je die had!

Artistiek genoeg?
Artistieke geboortekaartjes zitten vol artistieke illustraties. Hoe meer kleur en illustraties, hoe beter. Houd je van rustige kleurtjes? Probeer dan nu eens de felle kleuren. Hierdoor maak je het kaartje alleen maar artistieker. Je kunt ook allerlei graffiti elementen toevoegen of sterren, noem het maar op. En als je het echt artistiek wilt maken zodat je zeker weet dat iemand hetzelfde kaartje nog nooit heeft ontvangen, upload dan een leuke babyfoto!

Gemakkelijk en snel
De geboortekaartjes artistiek opsturen is ook mogelijk. Je vult jouw adres in en je zult een pakket met de artistieke geboortekaartje thuis ontvangen. Deze kun je dan zelf, wanneer je wilt, op de post doen. De ontvangers zullen vast versteld staan van de leuke, unieke geboortekaartjes! En kan je niet langer wachten om de kaartjes te versturen, upload dan jouw adressenboek en verstuur de kaartjes direct! Gemakkelijk en snel, ook versturen lukt wel!

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>