Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Binnenkort gaat jullie sprookje beginnen

Met de komst van jullie baby’tje gaat het sprookje beginnen. Het kleine prinsje of prinsesje zal jullie wereld elke dag een beetje mooier maken. Om dit aan iedereen te laten zien, is het leuk een het geboortekaartje in sprookjes stijl te maken. Op Kaartopmaat.nl kun je bij het thema ‘Fantasie’ uit vele leuke geboortekaartjes in sprookje stijl kiezen.

Geboortekaartjes SprookjesPrinsen, kastelen en elfjes
Net als in een sprookje typeert het thema ‘Fantasie’ zich met prinsen, prinsessen, kastelen, elfjes en kaboutertjes. Met deze elementen wordt jouw geboortekaartje echt helemaal in sprookjes stijl. Wil je het liefst helemaal zelf bepalen hoe je kaartje er uit komt te zien? Dat kan! Op Kaartopmaat.nl kun je helemaal zelf bepalen wat je wel en niet op je sprookjes geboortekaartje wilt hebben.
Of dit moeilijk is? In tegendeel, het is juist heel gemakkelijk en leuk! Met de handige kaartenapplicatie op Kaartopmaat.nl maak je in een aantal stappen een kaartje dat perfect is voor jullie wolkje!

Van te voren ontwerpen
Omdat het tijdens het laatste deel van je zwangerschap nogal heftig kan zijn, is het slim om het sprookjes geboortekaartje een tijdje van te voren te maken op Kaartopmaat.nl. Je kunt het kaartje dan opslaan en wanneer jullie kindje is geboren, en je alle gegevens hebt, laten versturen.  Dit kun je zelf doen maar je kan ook heel eenvoudig een adressenbestand te uploaden en dan gaat alles vanzelf.

Sprookjes geboortekaartjes vind je op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>