Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een geboortekaartje lief ontwerpen

Het wondertje is geboren en daar hoort een lief geboortekaartje bij! Hoe je precies een geboortekaartje lief maakt, is voor iedereen anders. Wat jij lief vindt, hoeft de ander niet lief te vinden. Wel kun je zo veel mogelijk lieve items plaatsen zodat het geboortekaartje alleen nog als ‘lief’ opgevat kan worden door wie dan ook.

Genoeg keus
Geboortekaartje lief ontwerpen is niet gemakkelijk. Wat de één lief vind, hoeft de ander niet lief te vinden. Gelukkig kun je op Kaartopmaat.nl zelf bepalen hoe je het kaartje ontwerp. Als je de standaard kaartjes leuk vindt, maar nog niet lief genoeg, kun je deze altijd gemakkelijk aanpassen. Er is genoeg keuze uit lieve geboortekaartjes door de verschillende categorieën.

Lieve items
Lieve diertjes, hartjes, bloemetjes, noem het allemaal maar op, het is allemaal mogelijk! Wil je graag een lief kleurtje toevoegen aan het kaartje, dan kun je de kleur zelf uitkiezen. Ook kun je lieve kaders toevoegen of een foto van het wondertje zelf. Hierdoor wordt het geboortekaartje nog liever! En wie wilt er nou niet een lief geboortekaartje in de brievenbus ontvangen?!

Het ontwerp versturen is aan jou
Een geboortekaartje lief versturen kun je gemakkelijk en snel. Je kunt ervoor kiezen om het kaartje persoonlijk te versturen of direct. Met een paar klikken op de muis kun je jouw adressenboek uploaden en zullen de kaartjes direct worden verstuurd. Als je de kaartjes liever zelf op de post doet, kun je een pakketje met de geboortekaartjes thuis ontvangen. Het ontwerp is niet alleen geheel jouw keuze, ook de manier van versturen is aan jou!

 

Wil je ook zelf een geboortekaartje lief ontwerpen? Ga dan nu aan de slag met de lieve items op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>