Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een leuke geboortekaart met strik

Een geschikt geboortekaartje uitkiezen voor de kleine is niet gemakkelijk. Het liefst wil je een geboortekaartje dat al een kleine beschrijving geeft over jullie kleine meid/jongen. Je kunt allerlei verschillende soorten kaartjes ontwerpen, maar als je een uniek geboortekaartje wilt versturen, dan kun je ook zelf leuke illustraties of een leuke foto uploaden. Denk bijvoorbeeld eens aan een geboortekaart met strik..

Uniek geboortekaartje
Op Kaartopmaat.nl kun je zelf originele geboortekaartjes ontwerpen. Je kunt één van de standaard geboortekaartjes uitkiezen, maar je kunt deze ook aanpassen geheel in eigen stijl. Bijvoorbeeld door zelf een leuke foto te uploaden of leuke illustraties. Als je bevallen bent van een kleine meid en je wilt graag een geboortekaart met strik, dan is dit geen enkel probleem. Dan kun je zelf een leuk strikje plaatsen op het kaartje. Een geboortekaart met een strik zal niet vaak verstuurd worden en zorgt ervoor dat je een uniek geboortekaartje hebt voor jullie kleine meid. Uiteraard kun je er ook voor kiezen op een geboortekaart met strik te maken voor jullie kleine knul.

Inspiratie
Het uploaden van een eigen illustratie of foto zorgt ervoor dat het een persoonlijk, maar origineel geboortekaartje wordt. Vooral een geboortekaartje met een leuke strik is uniek en zul je niet snel op je deurmat verwachten. Om je inspiratie te geven over hoe je op verschillende manieren een geboortekaart kunt ontwerpen met strikjes erop, kun je hieronder een aantal voorbeelden bekijken. Hopelijk geven de kaartjes je inspiratie en ideeën en kun je zelf met het unieke geboortekaartje aan de slag!

Voldoende inspiratie door de bovenstaande voorbeeldkaartjes? Ga dan nu naar Kaartopmaat.nl en ga zelf aan de slag met je geboortekaartjes met strikjes!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>