Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een mooi geboortekaartje met een roos

Een geboortekaartje is iets wat uniek is voor jullie wondertje. Het is daarom leuk om het kaartje zelf uniek te maken. Op Kaartopmaat.nl kun je zelf geboortekaartjes ontwerpen met leuke fleurige items erop zodat je jullie blijdschap kunt uiten op de geboortekaartjes!

Schattig
Een geboortekaartje hoort helemaal bij jouw kindje te passen. Daarom kun je het kaartje zelf ontwerpen. Natuurlijk kun je ook kiezen uit de collectie kaarten en deze eventueel aanpassen naar wens. Je kunt het kaartje helemaal naar eigen smaak versturen. Ben je helemaal verliefd op jullie kleine poppetje, dan kun je er natuurlijk lieve roosjes op plaatsen. Een geboortekaartje met een roos komt altijd schattig over en waarschijnlijk is jullie kleine meid of jongen dat ook!

Roos
Een geboortekaartje met een roos kun je zelf ontwerpen. Plaats zoveel mogelijk roosjes op het kaartje als je zelf wilt, verander de achtergrond of upload een foto van jullie kleine op het kaartje! Hier kun je ook een leuke kader omheen plaatsen bijvoorbeeld. Hierdoor fleur je het kaartje nog meer op en maak je het nog unieker.

De roosjes op de post!
Na het ontwerpen van het geboortekaartje met een roos kun je de kaartjes gemakkelijk bestellen. je kunt jouw eigen adressenboek snel uploaden en de kaartjes direct met de post mee versturen. Als je even wilt wachten met versturen, kun je de kaartjes altijd in een pakketje naar je eigen huis versturen. Dan kun je de kaartjes op de post doen wanneer je zelf wilt. Ontwerp en bestel de roosjes geboortekaartjes nu dus snel en eenvoudig!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>