Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een origineel en grappig geboortekaartje

De kleine is geboren en jullie zijn trotse ouders van een prachtkind. Familie, vrienden, kennissen, iedereen moet van het wondertje af weten. En wat kun je hier nou het beste voor gebruiken? Juist, een geboortekaartje!

Uniek
Je hebt een groot aanbod met verschillende geboortekaartjes. Maar jij wilt een origineel geboortekaartje versturen die niemand verwacht. Daarom kun je op Kaartopmaat.nl kiezen uit allerlei unieke geboortekaartjes. Voor ieder zijn/haar smaak is er een kaartje te vinden. Hier kun je geboortekaartjes zo origineel maken als je zelf wilt, want ieder kaartje is aan te passen.

Grappig genoeg?
Je hebt allerlei soorten geboortekaartjes, maar een grappig geboortekaartje is erg origineel om te versturen. Niemand zal tenslotte zulke kaartjes verwachten. In de categorie ‘Geinig’ kun je verschillende grappige geboortekaartjes vinden en ook deze kaartjes zijn aan te passen. Voeg leuke illustraties toe of upload een foto. Je kunt de geboortekaartjes dus nog grappiger maken en geheel naar wens op de post doen!

Grappige tekst
Het ontwerpen van een grappig geboortekaartje is leuk om te doen, maar de tekst in het kaartje kun je natuurlijk ook grappig maken. Je zult de ontvangers aan het lachen maken door het kaartje zelf, maar ook door de tekst. Verzin dus zelf een leuke tekst of haal een grappige tekst van het internet. Het ligt helemaal aan jou hoe grappig het geboortekaartje is!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>