Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een uniek geboortekaartje voor een samengesteld gezin

Ben je nog een keer de trotse ouder geworden van een prachtkindje? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden met vrolijke geboortekaartjes. Maar wat nou als je een samengesteld gezin hebt? Dan kun je dit ook op de het geboortekaartje terug laten komen! Ieder kindje hoort erbij, ook al is het uit een vorige huwelijk. Alles is mogelijk op Kaartopmaat.nl!

Een uniek kaartje
Heb je kinderen uit een vorig huwelijk? Of heb je zelfs een kindje geadopteerd? Dan kun je deze allemaal betrekken op het geboortekaartje van het nieuwe wondertje. Elk kindje verdient evenveel liefde en horen dus ook betrokken te worden bij de geboorte van de kleine. Op Kaartopmaat.nl kun je eenvoudig een geboortekaartje voor een samengesteld gezin ontwerpen.

Gefrutsel en creativiteit
Nu denk je bij ontwerpen meteen aan gefrutsel en creativiteit. Door de handige applicatie kan iedereen, en dan ook iedereen, een geboortekaartje zelf ontwerpen. Ook al ben je niet zo creatief, ook jij kunt een geboortekaartje voor een samengesteld gezin ontwerpen. Voeg zelf een leuke foto toe of kies een kaartje uit de collectie. Vrolijke kaders, lieve illustraties en een unieke tekst, alles is zelf toe te voegen!

Moeilijk? Wel nee!
Het bestellen is ook gemakkelijk. Verstuur het kaartje direct met de post mee of laat een pakketje met de kaartjes thuis bezorgen. Een geboortekaartje voor een samengesteld zelf ontwerpen klinkt dus ingewikkeld, maar dit is het niet. Ga daarom nu zelf aan de slag en laat je creativiteit zien op de unieke geboortekaartjes!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>