Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een vlinder geboortekaartje

Één van de vrolijkste momenten van de 9 maanden is aangebroken, je bent bevallen! De bevalling zelf was misschien niet zo leuk, maar wat je er voor terug krijgt is onbetaalbaar. Negen maanden heb je het kindje bij je gedragen en nu ligt het in je armen. Dit moet natuurlijk gevierd worden door middel van vrolijke geboortekaartjes met zoveel mogelijk vrolijke en leuke illustraties.

Groot assortiment
Nu zit je te denken waar je vrolijke geboortekaartjes kunt vinden die geheel naar wens zijn. Kaartopmaat.nl biedt een groot assortiment geboortekaartjes aan die allemaal zijn aan te passen! Je kunt de vlinder geboortekaartjes dus zo vrolijk maken als je zelf wilt en geheel naar wens opsturen. Alle mogelijkheden zijn mogelijk en je kunt je gang gaan met ontwerpen.

Genoeg vlinders
Er zijn verschillende categorieën te vinden met verschillende soorten geboortekaartjes. Maar in de meeste categorieën komen er vlinders voor die je kunt toevoegen aan het kaartje. Voor de hand liggend is de categorie ‘Beestenboel’ waar de vlinders duidelijk opvallen. Of heb je zelf een mooie foto van een vlinder? Plaats deze dan zelf op het kaartje en het wordt een echt vlinder geboortekaartje die niemand zal vergeten.

Alles kan
Het vlinder geboortekaartje kun je eerst in een proefdruk bestellen en daarna pas de rest van de kaartjes bestellen als het ontwerp je bevalt. Dan kun je de keuze maken om de geboortekaartjes direct via de website te versturen of je laat een pakketje thuis bezorgen met de vlinder geboortekaartjes erin. Je kunt de kaartjes dan zelf, wanneer je wilt, op de post doen!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>