Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met jouw hond in de hoofdrol!

Jullie zijn al de trotse ‘ouders’ van een lieve hond, maar nu is er ook een nieuw wondertje geboren. Na de geboorte van jullie kleine kun je de hond natuurlijk niet aan zijn lot overlaten. Je zult hem nog steeds aandacht moeten geven, ook al neemt jullie kindje veel tijd en aandacht in beslag. Daarom kun je jouw hondje betrekken op het geboortekaartje.

Honds genoeg?
Je hond betrekken op het geboortekaartje van de kleine klinkt misschien een beetje apart. Maar de hond hoort natuurlijk ook gewoon bij jullie gezin! Een geboortekaartje met jouw hond in de hoofdrol kun je maken op Kaartopmaat.nl. Het geboortekaartje met de hond kun je helemaal zelf ontwerpen. Je hoeft niet een kaart uit te kiezen waarop een vreemde hond is afgebeeld. Je kunt namelijk zelf een foto uploaden van jullie hond! Hierdoor hoort hij er toch bij.

Helemaal door jou
Als je een leuke foto hebt geupload op het geboortekaartje, kun je het kaartje nog verder aanpassen. Plaats een kader op het kaartje, kies eventueel een passende achtergrond en voeg leuke illustraties toe.  Je kunt het geboortekaartje met jullie eigen hond helemaal eigen maken en geheel naar wens. Uiteraard kun je de tekst ook zelf verzinnen. De lettertype, kleur en grootte heb je ook zelf in de hand. Je kunt geheel je eigen gang gaan!

Tevreden? Bestellen maar!
Als je tevreden bent over het ontwerp, kun je de geboortekaartjes bestellen. Als je nog een klein beetje twijfelt, bestel je eerst een proefkaartje. Daarna kun je de kaartjes direct op de post doen of je laat een pakketje met de geboortekaartjes naar jouw huis versturen. Hoe, wanneer en naar wie bepaal je dus ook helemaal zelf!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>