Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes grappig ontwerpen

Je kunt de geboortekaartjes lief, klassiek of fleurig ontwerpen, maar je kunt ook de geboortekaartjes grappig ontwerpen. Wil je iets anders dan de standaard geboortekaartjes? Ga dan voor een grappig geboortekaartje. Hierdoor verras je de ontvanger met het feit dat jullie kindje is geboren, maar ook met een origineel en grappig kaartje.

Geinig
Het ontwerpen van grappige geboortekaartjes is simpel. De kaartjes op Kaartopmaat.nl zijn helemaal aan te passen, dus je kunt de kaartjes zo grappig maken zoals je zelf wilt. In de categorie ‘Geinig’ vind je een ruim aanbod aan grappige geboortekaartjes. Deze kun je zelf nog verder aanpassen, mocht het kaartje nog niet helemaal naar wens zijn.

Heel grappig!
Een grappig geboortekaartje wordt niet heel snel verstuurd. Meestal kiest men voor de rustige geboortekaartjes of andere serieuze kaartjes. Daarom ben je dus erg uniek als jij wel voor de grappige geboortekaartjes kiest! Verzin een grappige tekst, voeg grappige illustraties toe en de kaartjes zijn af! Alle mogelijkheden zijn aan te passen, dus je kunt geheel je eigen gang gaan.

De vrije loop
Om de grappige geboortekaartjes te verzenden, kun je kiezen om de geboortekaartjes direct te versturen of eerst een pakketje met de geboortekaartjes naar je huis te versturen. Het ontwerpen bepaal je zelf, maar ook de verzending van de grappige geboortekaartjes! Laat de grapjes maar de vrije loop tijdens het ontwerpen van de grappige geboortekaartjes en tover een lach op de ontvanger zijn/haar gezicht!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>