Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes voor een zusje

Je bent zwanger van je tweede kindje. Je hebt al een dochter, maar nu ben je zwanger van een tweede meid. Voor de geboorte van het zusje moet je natuurlijk wel een leuk geboortekaartje versturen. En wat is er nou leuker dan een geboortekaartje te versturen uit de naam van de grote zus?

Broer of zus op het geboortekaartje
Als ‘grote’ zus of broer ben je erg blij met de komst van een klein zusje. Dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden met een passend geboortekaartje. Een geboortekaartje uit de naam van de zus of broer was al eerder mogelijk door de tekst, maar nu kun je ook een geboortekaartje ontwerpen waarop de grote zus of broer geïllustreerd!

Broertje-zusje elementen
Hoe maak je een leuk geboortekaartje voor de geboorte van het zusje? Kies uit de categorie ‘Broertje zusje’ een leuk geboortekaartje en pas deze geheel naar wens aan. Alle grote zussen en broers kun je erop afbeelden en natuurlijk hun zusje kan je er ook op plaatsen. Doe dit door middel van de leuke broertje-zusje illustraties of upload zelf een foto. Verder kun je het kaartje ook geheel in stijl aanpassen. Je bepaalt zelf welke achtergrondkleur het kaartje heeft, welke kader je om het kaartje plaatst en welke kleur lettertype de tekst heeft. Alle mogelijkheden staan open om aangepast te worden.

Zo gedaan
Het bestellen is ook gemakkelijk. Je kunt alle adressen uploaden of je kunt een pakket met kaartjes naar je huis sturen. Je kunt de geboortekaartjes na de geboorte van het zusje dan zelf op de post doen. Of als je de geboortekaartjes direct wilt versturen, kan dit ook. Als jouw dochter groot is, zal zij trots zijn dat haar broer of zus blij was met haar komst!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>