Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Iedereen op de hoogte met een tweetalig geboortekaartje

Jouw kindje wordt binnenkort geboren en dat moeten natuurlijk al je vrienden en familieleden weten! De beste en meest logische manier om dat te doen, is door een geboortekaartje te versturen. Maar wat doe je als bijvoorbeeld de ene helft van de familie helemaal geen Nederlands spreekt? Die zullen dan vrij weinig snappen van de tekst op het kaartje. In deze gevallen is het handig om op Kaartopmaat.nl een tweetalig geboortekaartje te maken.

Ben jij creatief?
Er zijn twee manieren om een tweetalig kaartje te maken. Ten eerste kun je een bestaand geboortekaartje uitkiezen en jouw tekst toevoegen. Wil je graag een nog origineler tweetalig geboortekaartje, dan is het leuk om je eigen kaartje te ontwerpen. Je begint met een blanco kaart en kunt vervolgens heel gemakkelijk alles zelf aanpassen.
Dus wil je een geboortekaartje met een Nederlandse en een Hongaarse tekst dan is dat gewoon mogelijk! Met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie wijst alles zich vanzelf en maak je de mooiste tweetalige geboortekaartjes.

Proefkaartje
Wanneer je jouw tweetalige geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl bestelt, kun je kiezen of je de kaarten laat versturen of het liever zelf doet. Wat altijd wordt aangeraden is om eerst een proefdruk aan te vragen, zodat je kunt zien of het kaartje helemaal naar wens is. Het tweetalige geboortekaartje moet natuurlijk wel perfect zijn voor jouw perfecte kindje!

 

Tweetalig geboortekaartje voorkant

Tweetalig geboortekaartje voorkant

Tweetalig geboortekaarte binnenkant

Tweetalig geboortekaarte binnenkant


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>