Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Kleurrijke geboortekaartjes waar iedereen vrolijk van wordt!

Geboortekaartjes zijn leuk om te versturen. Je kunt iedereen laten weten dat jullie trotse ouders zijn geworden. Je kunt kiezen voor een standaard geboortekaartje of je gaat zelf creatief aan de slag. En als je kleurrijke geboortekaartjes wilt versturen, dan kun je deze vrolijke kaartjes zelf ontwerpen!

Kleurrijk genoeg
Wat voor de één kleurrijk is, is voor de ander nog niet eens het begin. Daarom kun je op Kaartopmaat.nl de geboortekaartjes zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Voeg leuke kaders toe, maak een opvallende achtergrond, het is allemaal mogelijk. Je bepaalt helemaal zelf welke kleuren er te zien zijn op het kaartje en welke kleurrijke illustraties je toevoegt. Of heb je een leuke foto die je graag op de voorkant van het kaartje wilt hebben? Voeg deze dan toe en zorg dat het geboortekaartje nog kleurrijker wordt dan dat het al is. Hoe kleurrijker het kaartje, hoe meer het kaartje de ontvangers bijblijft.

Ontwerpen en bestellen, zo gebeurd
Het ontwerpen van kleurrijke geboortekaartjes is makkelijk en kost weinig tijd. Het bestellen is ook binnen enkele minuten voor elkaar. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes direct te versturen of je laat ze eerst naar je huis versturen zodat je ze zelf op de post kunt doen. Het direct versturen van de geboortekaartjes is vooral handig als je zelf geen tijd hebt om de kaartjes zelf op de post te doen. Gelukkig kost dit ook niet enorm veel tijd en kun je na het maken van de kleurrijke geboortekaartjes, heerlijk genieten van jullie kleine wonder!

Ontwerp nu zelf kleurrijke geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl voor jullie wondertje!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>