Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Leuke dieren geboortekaartjes

Het wondertje is eindelijk geboren en dat moet gevierd worden met een leuk geboortekaartje. Maar hoe kun je een leuk geboortekaartje versturen die niemand eerder heeft ontvangen? Op Kaartopmaat.nl kun je zelf een kaartje ontwerpen. Het wordt dus een geheel eigen kaartje waarmee je de mensen zult verblijden!

Beestenboel
In eerste instantie lijkt het ontwerpen van dieren geboortekaartjes ingewikkeld. Dit is gelukkig niet zo! Je kunt gemakkelijk en snel de dieren geboortekaartjes in elkaar zetten en versturen. Kies een leuke achtergrond met een passend kader en voeg leuke dieren illustraties toe aan het kaartje. Je kunt er zoveel dieren op plaatsen als je zelf wilt. Je kunt er dus één beestenboel van maken! En wil je graag een foto van jullie kleine op de voorkant, dan kun je deze ook zelf toevoegen. Het kaartje wordt dus geheel naar wens.

Genoeg dieren? Verzenden maar!
Na het ontwerpen van de dieren geboortekaartjes, kun je ze makkelijk bestellen en versturen. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes direct op de post te doen of dat je eerst een pakketje naar je huis laat verzenden. Je kunt de dieren geboortekaartjes dan zelf op de post doen wanneer je zelf wilt. En als je nu denkt dat je alle adressen één voor één moet intypen dan heb je het fout. Je kunt snel en makkelijk jouw hele adressenboek uploaden en dan hoef je nog maar één keer te klikken en de kaartjes zijn verstuurd.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>