Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Lief geboortekaartje voor het wondertje

Een lief geboortekaartje, wie wilt dat nou niet sturen voor de kleine. Het liefst wil je een uniek geboortekaartje versturen die niemand eerder heeft ontvangen, maar waar haal je deze vandaan? Gelukkig biedt Kaartopmaat.nl genoeg keuze uit verschillende leuke geboortekaartjes die je zelf uniek kunt maken.

Geboortekaartje in lieve stijl
Een geboortekaartje voor jullie lieve kindje kun je zelf makkelijk ontwerpen. Voeg zelf een leuke foto toe of kies een standaardontwerp. Ga daarna aan de slag met het verder ontwerpen van het kaartje. Het toevoegen van leuke kaders, unieke achtergronden en lieve illustraties, het is allemaal mogelijk. Het kaartje wordt geheel in eigen stijl ontworpen en je zult de ontvangers verrassen met een lief geboortekaartje.
Lief genoeg?
Een lief geboortekaartje bestaat natuurlijk uit lieve kleurtjes, illustraties en misschien zelf wel een lieve foto van de kleine. Het kaartje wordt zo schattig als je zelf wilt. Voeg lieve diertjes en hartjes toe en het geboortekaartje wordt nog liever! En ben je benieuwd hoe het uiteindelijke ontwerp er in het echt uitziet, bestel dan eerst een proefkaartje voordat je het kaartje doorstuurt naar anderen.

Bestellen
Als het ontwerp klaar is en je bent er tevreden over, kun je de geboortekaartjes bestellen.  Je kunt de kaartjes direct laten verzenden naar de geadresseerden, maar je kunt ook eerst een pakket met je geboortekaartjes laten verzenden naar je huis. Deze kun je dan zelf op de post doen en de ontvangers verblijden met een lief geboortekaartje.

Wil je zelf een lief geboortekaartje ontwerpen? Ontwerp dan nu je eigen lieve geboortekaart en verblijd anderen ermee!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>