Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Schattige geboortekaartjes voor de kleine

Bij een schattig kindje hoort natuurlijk een schattig geboortekaartje. Sommige geboortekaartjes zijn op het eerste gezicht al schattig, maar je kunt ze nu zelf nog schattiger maken! Op Kaartopmaat.nl kun je zoveel schattige elementen toevoegen aan het kaartje tot het kaartje geheel naar wens is.

Een kaartje in een schattige stijl
Een schattig geboortekaartje kun je op meerdere manieren ontwerpen. Je kunt veel schattige elementen toevoegen, maar de achtergrond en het kadertje kunnen er ook voor zorgen dat het kaartje een schattige uitstraling krijgt. Er zijn dus meerdere onderdelen aan te passen zodat het kaartje in een schattige stijl de deur uit gaat.

Het kaartje schattig maken
Schattige geboortekaartjes kun je voor jullie kleine meid maken, maar natuurlijk ook voor jullie kleine jongen. Het is maar net wat je zelf als ouders zijnde leuker vindt om te versturen! Om een schattig geboortekaartje te maken, kun je allereerst een schattige achtergrondkleur uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan zachte kleurtjes als licht roze of licht blauw. Het geboortekaartje maak je vervolgens af door het toevoegen van schattige elementen. Schattige vlindertjes, bloemetjes en diertjes, het is allemaal mogelijk!

Proefkaartje of direct versturen
Na het ontwerpen kun je eerst een proefkaartje naar je huis laten versturen. Je kunt dan bekijken of het kaartje er echt zo uitziet als je in gedachten had. En wil je er nog iets aan veranderen, dan haal je jouw ontwerp er gewoon weer bij en past het aan! Als jullie allebei tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat, kun je ervoor kiezen om het kaartje direct te versturen of eerst een pakketje met kaartjes naar je huis laat sturen.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>