Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Sprookjesachtige geboortekaartjes voor een klein prinsesje of prinsje

Het sprookje voor iedere ouder is uitgekomen, jullie wondertje is geboren. Dit wil je graag zo snel mogelijk aan iedereen vertellen en een geschikt geboortekaartje is natuurlijk de ideale oplossing. Op Kaartopmaat.nl kun je helemaal zelf een geboortekaartje ontwerpen en het sprookje van jullie wondertje duidelijk naar voren brengen.

Toverstafjes en elfjes
Een kindje krijgen is voor de meeste moeders en ook vaders, een soort sprookje. Iets waar je lang naar hebt uitgekeken wordt nu werkelijkheid. Wil je graag het sprookje naar voren brengen op de geboortekaartjes? Dan is dit nu mogelijk. Op Kaartopmaat.nl kun je keuze maken uit verschillende geboortekaartjes. Maar wil jij juist geboortekaartjes met toverstafjes, prinsesjes, prinsjes en elfjes, dan zit je in de categorie ‘Fantasie’ helemaal goed!

Één groot sprookje
Je kunt helemaal zelf de kaartjes ontwerpen. Je bepaalt zelf hoe sprookjesachtig je de geboortekaartjes maakt. De tekst, illustraties, kaders en achtergronden heb je ook zelf in de hand. Bevalt een bepaalde achtergrond niet? Verander deze dan gemakkelijk in een achtergrond die jij wel leuk vindt. Je hebt alles in de hand en je bepaalt helemaal zelf hoe de geboortekaartjes met sprookjes de deur uit gaan!

Direct versturen of zelf op de post doen?
De geboortekaartjes met de sprookjes kun je gemakkelijk ontwerpen, maar het bestellen is ook makkelijk. Je kunt de kaartjes direct met de post mee versturen of je kunt eerst een pakketje met de kaarten naar je eigen adres laten versturen. Daarna kun je de sprookjesachtige geboortekaartjes zelf op de post doen.

Wil jij ook graag sprookjesachtige geboortekaartjes ontwerpen en versturen? Ga dan nu naar Kaartopmaat.nl en ga zelf aan de slag!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>