Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Te gek!

Soms kan het leven wat saai zijn. Zit je weer in de sleur van het dagelijkse leven? Een beetje werken, een beetje eten en een beetje slapen. De grootse plannen om in het weekend veel leuke en productieve dingen te doen vallen altijd in het water en opeens is het dan alweer maandag. Maar als je zwanger bent zit je niet in die sleur! Alles is te gek, gaaf en spannend. Zo ook het geboortekaartje!

 

Lachen, gieren, brullen

Om een lach op het gezicht van je vrienden te laten verschijnen is het leuk om gekke geboortekaartjes te versturen. Op Kaartopmaat.nl kun je een heleboel gekke geboortekaartjes versturen. Zo kunnen jullie de kleine spruit met liefde, een lach en wat gekkigheid op de wereld welkom heten.

 

Alle gekheid op een stokje

Haal je vrienden uit hun dagelijkse sleur met gekke geboortekaartjes. Kies een van de vele gekke geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl en pas deze aan naar wens. Je kunt eigenhandig illustraties toevoegen, achtergronden aanpassen of kaders veranderen. Wil je zelf nog een komische tekst toevoegen? Geen brug is te ver op Kaartopmaat.nl.

Heb je een beetje hulp nodig? Kijk dan voor inspiratie en tips in de collecties van de website.

 

Lachend je eigen geboortekaartjes samenstellen? Kijk op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>