Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Traditionele geboortekaartjes in eigen stijl

Bij de geboorte van de kleine wil je een leuk, uniek geboortekaartje versturen. Je wilt iedereen het blije nieuws vertellen over jullie pasgeboren wonder. Je kunt ervoor kiezen om een traditioneel geboortekaartje te versturen, maar je kunt dit geboortekaartje ook een eigen twist geven.

Traditioneel of niet, alles is mogelijk
De geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl kun je direct laten versturen of je kunt eerst het kaartje zelf aanpassen. Als je het leuk vind om een standaard traditioneel geboortekaartje te versturen, is dit uiteraard mogelijk. Maar het toevoegen van moderne items, een leuke kader of een rustige achtergrond is niet uitgesloten. Alle mogelijkheden staan open bij het zelf ontwerpen van een geboortekaartje. Of het nou traditionele geboortekaartjes zijn of niet!

Moderne twist
De eerste indruk van een traditioneel geboortekaartje is dat het een rustig kaartje is met traditionele items erop afgebeeld. Natuurlijk kun je het kaartje ook een moderne twist geven en bijvoorbeeld een fleurige achtergrond geven met de traditionele elementen. Je kunt het kaartje geheel naar wens laten afdrukken. En twijfel je nog over het ontwerp, bestel dan eerst een proefkaartje.

Traditioneel  of modern versturen
Als je tevreden bent over het ontwerp van het geboortekaartje, kun je de kaartjes gemakkelijk bestellen. De traditionele geboortekaartjes zijn ook traditioneel te versturen. Je ontvangt dan een pakketje met de geboortekaartjes thuis en deze kun je dan zelf op de post doen. Maar je kunt de kaartjes ook direct laten versturen. Het uploaden van je adressen kost weinig tijd en met één druk op de knop worden de kaartjes verstuurd.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>