Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Unieke geboortekaartjes voor je vierde kind

Een geboortekaartje moet bij jullie pasgeboren wondertje passen. Het moet een leuk kaartje zijn om te ontvangen en natuurlijk om als trotse ouders te versturen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een uniek geboortekaartje verstuurt als je net bent bevallen van je vierde kind? Geboortekaartjes voor je vierde kind uitkiezen klinkt misschien lastig, maar dat is het niet!

Genoeg keus
Geboortekaartjes kun je versturen in een standaardontwerp of je kunt ze zelf verder ontwerpen. Op Kaartopmaat.nl kun je door middel van de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie gemakkelijk een kaartje uitkiezen en eventueel aanpassen. Als je bevallen bent van je vierde kindje, is het dus handig dat je de geboortekaartjes zelf kunt ontwerpen. Hierdoor kun je unieke geboortekaartjes versturen die niet op de kaartjes lijken van jullie eerste, tweede of derde kind.

Unieke geboortekaartjes
Geboortekaartjes voor je vierde kind zijn makkelijk te ontwerpen. Er zijn allerlei verschillende categorieën te vinden, maar de meest geschikte geboortekaartjes voor je vierde kindje kun je bijvoorbeeld vinden in het thema ‘Broertje zusje’. Uiteraard kun je zelf ook nog creatief aan het werk gaan met kaartjes uit de andere thema’s. Voeg leuke illustraties toe en betrek de andere drie kindjes er ook bij. De achtergrond, kaders, je kunt alles geheel in stijl aanpassen.

Bestellen
Het bestellen gaat net zo makkelijk als het ontwerpen. De geboortekaartjes kun je bestellen en direct laten versturen. Je kunt je adressenboek uploaden en de kaartjes zullen meteen op de post gaan. En als je nog niet helemaal zeker bent over het ontwerp, kun je ook eerst nog een proefkaartje naar je huis laten versturen en daarna pas de definitieve geboortekaartjes bestellen.

Opzoek naar Geboortekaartjes vierde kind? Bekijk dan nu zelf het ruime assortiment op Geboortekaartjes.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>