Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Verschillende lettertypen, de keuze is aan jou!

Een geboortekaartje zelf ontwerpen, levert unieke geboortekaartjes op. Zelf illustraties toevoegen aan het kaartje, zelf de tekst verzinnen en zelf een achtergrond en eventueel kader uitkiezen. Maar een leuke tekst is natuurlijk pas echt af als je de lettertype en kleur ook zelf in de hand hebt. Op Kaartopmaat.nl is dit mogelijk!

Unieke tekst
Het verzinnen van een unieke geboortetekst is al ingewikkeld en niet voor iedereen weggelegd. Als je je gevoel in het gedichtje legt, gaat het al iets sneller en heb je snel een uniek gedichtje voor op het kaartje. Na het ontwerpen van het geboortekaartje, kun je dan eindelijk jouw unieke, zelfverzonnen tekst toevoegen aan het kaartje. Hierdoor wordt het kaartje natuurlijk wel helemaal origineel!

Verschillende lettertypen
De lettertype, kleur en grootte zijn belangrijk voor een uniek kaartje. Wil je het juist laten opvallen of de tekst iets minder opvallend maken zodat de rest meer opvalt? Je bepaalt het allemaal zelf. Kies zelf de ideale tekstgrootte uit en plaats van de tekst. Daarnaast kun je dus ook een leuke lettertype uitkiezen. De keuze voor een leuke lettertype zal misschien wel ingewikkeld zijn, want je kunt uit een groot aantal verschillende lettertype kiezen.

Proefkaartje en versturen maar!
Heb je de keuze gemaakt welke lettertype en kleur je wilt gaan gebruiken voor op het kaartje? Maak dan het kaartje compleet.  Je kunt de geboortekaartje bestellen en naar je eigen adres versturen of je verstuurt de kaartje direct . Liever eerst een proefkaartje om het ontwerp te bekijken? Dan kan dit ook! Je bepaalt helemaal zelf wanneer je het kaartje verstuurd en hoe het kaartje eruit ziet.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>