Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Vintage geboortekaartje, zo ontworpen en verstuurd!

Geboortekaartjes versturen hoort bij de geboorte van jullie kleine meid of jongen. Het is het leukste wat er is, want je kunt het geweldige nieuws vertellen dat jullie trotse ouders zijn geworden! Er is keuze uit verschillende soorten geboortekaartjes, maar vintage geboortekaartjes zul je niet vaak in je brievenbus ontvangen.

Genoeg keuze
Hoe kom je op het ontwerp van een vintage geboortekaartje? Via Kaartopmaat.nl natuurlijk! Hier zijn verschillende categorieën te vinden, waaronder ‘retro vintage’. Hier kun je vintage geboortekaartjes aanpassen of helemaal zelf maken. Door het ruime aanbod met vintage geboortekaartjes zit er voor ieder zijn/haar wils een kaartje bij.

Unieker
Een vintage geboortekaartje kun je dus helemaal zelf maken of aanpassen. Kies een leuke achtergrond uit met vintage kleurtjes, een opvallende kader en illustraties. Hierdoor wordt het kaartje nog unieker en zul je positieve reacties ontvangen. Het kaartje zal bij iedereen bijblijven.

Zo snel mogelijk
Het bestellen is net zo makkelijk als het ontwerpen van een vintage geboortekaartje. Met één klik op de muis gaan de geboortekaartjes op de post. Upload je adressenboek en de kaartjes zullen zo snel mogelijk in de brievenbus liggen. Het is dus snel en gemakkelijk om de kaartjes op Kaartopmaat.nl te ontwerpen en het bestellen is ook zo gebeurd! Dus waar wacht je nog op!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>