Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

We pakken het anders aan

Willen jullie een geboortekaartje sturen dat opvalt omdat het anders is dan alle andere kaartjes? Stuur een dan anders, apart en alternatief geboortekaartje. Zo verras je jullie vrienden en familie met een spannend kaartje die ze niet zouden verwachten.

 

Maak het zelf

Om het kaartje zo uniek mogelijk te maken kun je op Kaartopmaat.nl zelf een geboortekaartje maken. Je kunt aan de slag met een helemaal blanco kaartje en met de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van de website. Zo kunnen jullie zelf een alternatief geboortekaartje maken, die jullie helemaal uniek en naar wens samenstellen.

 

Een beetje hulp

Blijkt toch dat creativiteit niet uit de lucht komt vallen en kan je wel een handje gebruiken, geen probleem. Op Geboortkaartje.nl kun je ook aan de slag met de geboortekaartjes van de designers. Met keuze uit de hipste collecties van de beste designers kun je een leuk kaartje kiezen en naar wens alle elementen aan passen. Zo maken jullie dat leuke alternatieve geboortekaartje helemaal uniek.

Maak op Kaartopmaat.nl een alternatief geboortekaartje en verras je vrienden en familie!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>