Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Baby kaartjes

Een kind krijgen is iets super bijzonders. Je hebt de liefde met jouw partner bezegeld met een prachtig kindje van jullie samen. Toch wel buitengewoon dat er straks een deel van jou op de wereld zal rondlopen. Dit prachtige gebaar moet natuurlijk ook verteld worden aan familie en vrienden. Jullie kunnen baby kaartjes sturen via Kaartopmaat.nl.

Een wonder
Elke moeder en vader op de wereld kan beamen dat een kind krijgen het geweldigste is dat een mens kan overkomen. Het is gewoon een raar idee dat er een deel van jou en je geliefde straks in jouw armen ligt.

De ogen van je partner, de kleur haar van jou, de voetjes identiek als die van jouw partner en het neusje lijkt precies op die van jou. Het is leuk en wonderlijk om jouw kleine straks te zien opgroeien als een spiegelbeeld van jou en je partner, of als tegenpool.

Eigen geboortekaartjes maken
Om deze mooie gebeurtenis door te vertellen aan familie en vrienden heeft Kaartopmaat.nl een leuk concept bedacht. Je kan nu zelf jouw eigen baby kaartjes maken. Er zijn een hoop voorbeeldkaartjes te vinden die jij kan gebruiken en bewerken. Deze voorbeeldkaartjes kan je vinden onder verschillende thema’s.

Ook kan je er voor kiezen om eigen baby kaartjes te ontwerpen. Je begint dan op een lege kaart en voegt alles toe. Een leuke achtergrond, een mooi kadertje, een prachtige tekst en een leuke illustratie. Het is allemaal aan jou.

Makkelijk versturen

Het versturen van de baby kaartjes gaat ook super gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het maken van een Excel bestand met alle adressen er in. Upload dit op de website en Kaartopmaat.nl doet de rest. Het wordt voor jou op de deurmat bij familie en vrienden bezorgd.


Ga daarom snel naar Kaartopmaat.nl en maak jouw eigen baby kaartjes.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>