Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Babykaart

Om de geboorte van jullie kindje op een mooie manier aan te kondigen, kan je een babykaart versturen. Er is niets mooiers dan dat, maar je kan het wel specialer maken wanneer je het kaartje zelf hebt gemaakt. Je kan het dan voor altijd bewaren zodat je een herinnering hebt aan een mooie tijd.

Gebruik jouw eigen foto’s
Door een aantal mooie foto’s op jouw computer te plaatsen, maak je al een begin voor een babykaart. Het is namelijk mogelijk om die foto’s weer door te sluizen naar Kaartopmaat.nl. Dan pak je het mooiste kiekje en die plaats je dan als achtergrond op jouw kaart. Denk bijvoorbeeld aan een foto van de echo van jullie kindje, dat is iets aparts.

Het kan nog veel mooier
Nu ziet de babykaart er al erg leuk uit maar het kan nog veel mooier. Een kader bakent de achtergrond af zodat de focus is gericht op de mooie foto. Plaatjes, die speciaal door Kaartopmaat.nl zijn uitgezocht, zorgen voor een mooi detail binnen de gehele kaart. Ze vallen op en vertellen tezamen met de achtergrond en het kader een verhaal. Voor een boodschap voeg je wat tekst toe. Bepaal de grootte, de kleur en het lettertype.

Op Kaartopmaat.nl maak je jouw eigen babykaart. Bepaal alles om een geweldige creatie te versturen naar vrienden en familie.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>