Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Babykaartjes

De baby is geboren en dat mag iedereen weten. Babykaartjes zijn daarvoor het beste middel. Verras familie en vrienden met een mooi kaartje. Maak het origineel door deze zelf in elkaar te knutselen. Zo breng jij de boodschap over op je eigen manier. Laat zien dat je zoontje een stoere jongen is of dat je meisje lief en zoet is.

Gebruik voorbeelden
Je kan kiezen uit een aantal voorbeeldkaarten om een snelle start te maken. Je kiest dan uit een aantal thema’s zoals Hollands en “hip en trendy”. Pas de rest van de kaart aan door objecten op de kaart te slepen. Voeg tekst, kaders en kleuren toe om het plaatje compleet te maken. Als je blanco wilt beginnen dan is dat ook een optie. Zo kan je zelf zolang je wilt werken aan de babykaartjes.

Binnenkant van de babykaartjes
Je kan zowel de binnen-als de buitenkant van de babykaartjes aanpassen. Als je aan de buitenkant de naam, een foto en mooie plaatjes hebt toegevoegd dan kan je aan de binnenkant beginnen. Zet de boodschap neer die jij jou vrienden en familie wilt vertellen Verander het lettertype naargelang je eigen stijl dat toelaat. Een datum toevoegen of een uitnodiging, extra informatie en een gedicht op de babykaartjes? Wij geven je alle vrijheid.

Versturen
Nu is het tijd om de babykaartjes te bestellen. Je kan de kaarten in tientallen bestellen. Bestel ze voor 15:00 uur en je hebt ze de volgende dag al binnen. Op die manier kan je de kaarten dus in no time naar familie en vrienden sturen. Dan is iedereen dus snel op de hoogte. Koop de postzegels maar vast.

De babykaartjes kan je maken en bestellen op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>