Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Babykaartjes

Babykaartjes zijn er in alle soorten en maten. Met veel kleur en leuke figuren of met rustige kleuren en een mooie foto. Er is genoeg keuze en je kunt op via verschillende wegen babykaartjes uitkiezen en verzenden.

Ontwerp je eigen babykaartjes
Je kunt standaard kaartjes uit het rek van het postkantoor op de hoek versturen, een mooie foto van je baby of je kunt op Kaartopmaat.nl je kaartje ontwerpen helemaal naar jouw smaak en wensen. Heb je een mooie foto van je pasgeboren kindje? Dan kan je die op de voorkant van de kaart zetten en vervolgens de babykaart helemaal afmaken door leuke kaders, figuren en illustraties te plaatsen.

babykaartjes

Versturen
Zijn de babykaartjes helemaal af en helemaal naar jouw smaak? Dan kan je ze gelijk naar al je vrienden en familie verzenden. Je kunt op de website alle gegevens van de geadresseerde invoeren en dan worden ze automatisch naar iedereen verzonden. Wil je ze liever zelf op de bus doen? Dat kan ook! Dan laat je de babykaartjes in een pakketje naar jezelf versturen.

Bewaar je ontwerp
Heb je een mooi kaartje gemaakt, maar wil je ze nog niet af laten drukken en verzenden? Dan je je jouw persoonlijke kaartje opslaan op de website. Ook kun je dit doen als je op een later moment verder wilt gaan met je kaartje. De volgende keer dat je op de site komt log je in en kun je verder gaan met de babykaartjes voor jouw kleine kindje!

Maak je persoonlijke babykaartjes op Kaartopmaat.nl.

 

babykaartjes


U kunt niet meer reageren.