Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Babykaartjes eenvoudig zelf maken

De geboorte van jullie wondertje heeft eindelijk plaats gevonden en de babykaartjes kunnen de deur uit. Unieke geboortekaartjes maak je natuurlijk gewoon zelf! Nu kan het snel en eenvoudig en je kunt leuke geboortekaartjes versturen die voor iedereen als een verassing in de brievenbus zullen liggen.

Eigen stijl
Zelf babykaartjes maken is niet meteen het eerste waar je aan denk als je bijna bent uitgerekend. Maar op Kaartopmaat.nl kun je snel en eenvoudig geboortekaartjes zelf ontwerpen of een kaartje aanpassen. Sommige kaartjes zijn misschien niet helemaal naar wens, maar dan kun je het kaartje zelf aanpassen door middel van de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie. Een babykaartje geheel in eigen stijl, wie wilt dat nou niet!

Uniek!
Babykaartjes maken kun je doen door zelf illustraties toe te voegen, een foto te uploaden, een andere achtergrond kiezen of een kader plaatsen op het kaartje. Alle mogelijkheden kun je helemaal zelf aanpassen. Het kaartje kun je helemaal in eigen stijl versturen en de ontvangers zullen het kaartje uiteraard helemaal te gek vinden, aangezien het een uniek babykaartje is!

Versturen
Als je tevreden bent over het ontwerp, kun je de babykaartjes gaan bestellen. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes naar je eigen adres te versturen in een pakket, maar je kunt de kaartjes ook direct versturen. Upload eenvoudig je adressenboek en de kaartjes worden direct met de post mee verstuurd. Je hebt dus eigen zeggen over het ontwerp, maar ook over de manier van versturen. Babykaartjes maken is dus eenvoudig en zeker leuk om te doen!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>