Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Superman en Batman

Geef je kleine spruit alvast het imago van aan ware held voordat hij groot genoeg is om dat werkelijk te zijn. Kleren maken de man is er niets bij. De naam maakt de man! Geef je de kleine alvast een stap de stoere kant op door het kiezen van een stoere baby naam.

 

Donder

Geef de kleine een coole naam en hij wordt vanzelf even cool als zijn naam. Je kunt zelf genoeg stoere babynamen bedenken. Naar de donkerste donderwolk of de felste bliksem, naar de zwaarste storm of verste meteoriet. Welke extreem stoere babynamen jullie ook bedenken, op Kaartopmaat.nl vind je een bijpassende kaart.

 

Bliksem

Als de bliksem zo snel kun je leuke geboortekaartjes maken en bestellen op Kaartopmaat.nl. Heb je een aantal stoere babynamen bedacht en daaruit een keuze gemaakt ga dan snel op Kaartopmaat.nl aan de slag. Met de keuze uit vele geboortekaartjes van de hipste designers. Deze kun je eigenhandig naar wens aanpassen. Of van uit het niets met een blanco kaart aan de slag en vul deze geheel in door gebruik te maken van de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van Kaartopmaat.nl.

 

Storm

Door weer en wind worden de kaartjes, als je ze voor drie uur op Kaartopmaat.nl maakt, nog dezelfde dag naar het postkantoor gestuurd. Zo zullen al je vrienden en familie zo snel mogelijk op de hoogte zijn van de geboorte van de nieuwe Superman of Wonder Woman.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>