Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

500 geboortes per dag, voor ieder een uniek en modern geboortekaartje

Er worden hier in Nederland gemiddeld ongeveer 500 kinderen per dag geboren, blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor Statistiek. Dat betekent dus misschien wel 500 gezinnetjes per dag die aan het begin van een nieuw avontuurlijk leven staan. Als het tenminste het eerste kindje is van de hoogstwaarschijnlijk trotse ouders. Maar één ding is in ieder geval zeker: het is 500 keer feest per dag.

geboortekaartjes modernHoe vier jij het?
Hoe vier jij de geboorte van jouw zoontje of dochtertje? De intieme momenten met alleen het gezinnetje zijn natuurlijk mooi. Maar ook de kraambezoekjes van je vrienden en familie zijn altijd erg gezellig en je zal stralen van geluk.

Ieder zijn eigen feestje
Zo heeft ieder zijn eigen manier van het vieren van het feestje. Maar wat bij niemand zal ontbreken zijn de geboortekaartjes. En geloof het of niet, voor elke 500 geboortes zijn er unieke geboortekaartjes. Van geboortekaartjes retro of klassiek tot geboortekaartjes modern.

Geboortekaartjes modern
Op Kaartopmaat.nl zijn er wel meer dan 500 geboortekaartjes. Dit komt doordat je, naast een breed assortiment aan voorbeeld geboortekaarten, je eigen geboortekaartjes kan ontwerpen vanaf een blanco vel. Uit de achttien thema’s die kaartenservice biedt, maak jij jouw moderne geboortekaartjes. Dankzij de handige kaartenapplicatie heb jij geheid een uniek kaartje. Geboortekaartjes modern, geboortekaartjes hollands of geboortekaartjes stijlvol. Voor ieder wat wils!geboortekaartjes modern

Hoe zorg jij dat jij met je geboortekaartjes tussen de 500 feestjes uitspringt? Hoe ziet jouw uiteindelijk ontwerp via Geboortekaartje.nl eruit? Vertel het hier en inspireer je toekomstige mede trotse ouders  die zich nog mogen gaan storten in het ontwerpen van geboortekaartjes!

Ga jij voor moderne geboortekaartjes? Of past een andere stijl meer bij jou? Hoe dan ook, ontwerp het op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>