Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Bijzondere geboortekaarten

Zonder geboortekaartje is de geboorte niet compleet. Kaartopmaat.nl weet dit en vindt het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om een bijzondere geboortekaart te maken. Een kindje komt immers maar één keer voor het eerst op de wereld.

Bijzondere geboortekaarten maak je zelf
Een geboortekaartje heb je zo gevonden. Als je op jouw lokale winkelcentrum op zoek gaat naar een dergelijke aankondiging van jullie kleintje, dan zal je al snel wat kaartjes vinden. Echter mis je dan iets belangrijks. Je wilt als ouder dat de kaartjes veelzeggend zijn en een persoonlijk karakter hebben. Kaartopmaat.nl zorgt er voor dat jij zonder problemen bijzondere geboortekaarten kan maken. Je hoeft geen designer te zijn want de editor is zeer gebruiksvriendelijk.

Meer dan 1000 elementen zorgen voor exclusiviteit
Om jou een leuke tijd te bezorgen, heeft Kaartopmaat.nl meer dan 1000 elementen op de website klaarstaan, waarmee de bijzondere geboortekaarten gevuld kunnen worden. Achtergronden en kaders vallen onder het geraamte van het geboortekaartje. Figuurtjes en tekstelementen zorgen voor details, die belangrijk zijn wanneer je gaat voor exclusiviteit. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden maak jij de geboortekaartjes zelf en heb je een hoop lol.

Een foto van de kleine als basis van het geboortekaartje
Een leuk idee is om een foto toe te voegen aan de bijzondere geboortekaarten. Denk aan een foto van jullie kleintje of van jouw dikke buik die een mooie doch zware periode weerspiegelt. Een dergelijke afbeelding zorgt voor een verrassingseffect bij de ontvangers. Daarnaast kan je, wanneer je voor deze optie kiest, nog steeds figuurtjes en een kader toevoegen. De keuze is dus volledig aan jou, het enige waar Kaartopmaat.nl niet voor zorgt.

Voor bijzondere geboortekaarten kan je op Kaartopmaat.nl terecht, de site voor zwanger Nederland.U kunt niet meer reageren.