Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een speciaal geboortekaartje voor een speciale baby

Natuurlijk is elk kindje speciaal. Maar omdat dit jullie wondertje is, is het voor jullie extra speciaal! Daarom moet er natuurlijk een extra speciaal geboortekaartje worden gemaakt. Niets is er specialer aan een geboortekaartje dan dat jullie hem helemaal zelf ontwerpen.

 

Specialer kan niet

Niets maakt een geboortekaartje bijzonderder dan eentje die speciaal door jullie zelf ontworpen is. Op Kaartopmaat.nl kan dit! Je kunt helemaal zelf aan de slag om met de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes om een unieke geboortekaart te maken. Je kunt zelfs een foto toevoegen om het kaartje helemaal af te maken. Zo kun je helemaal in jullie stijl een geboortekaartje ontwerpen.

Een klein beetje hulp

Blijken jullie toch iets minder creatief dan gehoopt? Dan kun je met behulp van de designers van de website samen een kaart maken. Op de Kaartopmaat.nl staan een heleboel gave thema’s met daarin vele voorbeeldkaarten, ontworpen door de beste en de hipste designers.

Je kunt aan de slag met het kaartje dat jij het leukste vindt en pas hem helemaal naar wens aan. Zo is hij toch een beetje van jou en is het zeker een speciaal geboortekaartje.

 

Een extra speciaal geboortekaartje? Ontwerp hem zelf op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>