Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes bloem

Een bloem staat symbool voor leven: ze bloeit en groeit. Net zoals jouw kindje zojuist kennis heeft gemaakt met de buitenwereld en druk bezig is met groeien. Op Kaartopmaat.nl kun je met verschillende illustraties je geboortekaartjes versieren. Kies bijvoorbeeld voor een bloem op de geboortekaartjes of een collage van bloemen.

Bloemen
De meest bekende bloem is toch echt wel de roos. Op de website, waar je zelf geboortekaartjes kan maken, heb je vele rozen tot je beschikking. De roos wordt beschouwd als de mooiste bloem, dus waarom niet een roos op je geboortekaartjes?

Betekenis
Ook leuk: met elke kleur roos zeg je weer iets anders. Een rode roos staat voor liefde en respect, en wordt vaak gegeven om iemand te vertellen dat je van hem of haar houdt. Een roze roos betekent iets soortgelijks, namelijk dat je iemand liefhebt. En zo zijn er nog veel meer. Ook een combinatie is mogelijk: zo betekent een witte en een rode roos samen dat je graag met diegene aan wie je hem geeft, voor altijd samen wilt zijn.

Bij dit artikel zie je wat er allemaal mogelijk is met een bloem als illustratie:

geboortekaartjes bloem

In alle geboortekaartjes kun je de bloem als symbool terugvinden.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>