Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Ik krijg een Broertje/zusje!

Hoera! Er is een baby op komst. Niet de eerste want een tijdje geleden zijn jij en je geliefde al ouders geworden. Behalve voor jullie, is het heel erg spannend en leuk voor jullie huidige kind. Hij/zij krijgt er namelijk een broertje of zusje bij! Om jullie kindje meteen bij het nieuwe kindje te betrekken, is het leuk om het geboortekaartje uit de naam van de broer of zus te versturen.

Broer/zus geboortekaartje zelf maken
Op Kaartopmaat.nl vind je een ruim assortiment aan de leukste geboortekaartjes. Deze zijn, indien gewenst, helemaal naar eigen smaak aan te passen. Wil je een uniek kaartje? Dan is het ook mogelijk om er zelf één te maken. In het geval van een geboortekaartje uit de naam van broer en zus is dit een zeer leuk idee. Met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie is dat heel gemakkelijk. Upload een eigen foto, voeg leuke illustraties toe en plaats de broer/zus tekst.

Voorbeelden leuke tekstjes
Hoe ziet zo’n tekstje eruit? Precies hoe jij wilt. Op internet zijn een heleboel leuke voorbeelden te vinden, maar het is natuurlijk het leukst om zelf (of samen met je kind als dat kan) een leuke tekst te verzinnen. Om wat inspiratie op te doen zijn dit een aantal leuke voorbeelden:

9 maanden zijn eindelijk voorbij,
nu heb ik er een broertje bij
Hij moet nu nog groeien
zodat we later samen kunnen stoeien.

Op mijn teentjes kijk ik
over ’t randje
van de wieg
Dag klein zusje/broertje
ik vind je lief

 

 

 

Bestel op Kaartopmaat.nl en wij versturen ze voor je


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>