Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

In een fotolijstje

Speciale momenten leg je vast. Mooie foto’s zorgen voor mooie herinneringen. Daarom is het heel leuk om je geboortekaartje als een ingelijst kaartje te versturen. Je kunt op Kaartopmaat.nl aan de slag om zelf een leuk ingelijst geboortekaartje te maken.

 

Ingelijst

Maak een leuke foto van de kleine spruit, deze kun je vervolgens uploaden in de handige kaartenapplicatie op de website. Kies vervolgens een van de vele leuke lijsten op de website. En maak zo je eigen leuke fotolijstje gevuld met een foto van de liefste schat van de hele wereld.

 

 

 

Herinnering in een lijstje

Verras je vrienden en familie door zelf een heel erg leuk kaartje te ontwerpen. Uniek zal het kaartje zeker zijn. Uniek en snel, maak je vandaag voor drie uur gemaakt? Dan gaan de kaartjes vandaag nog naar de drukker.

Binnen no-time hangen de leukste, origineelste en uniekste geboortekaartjes aan het prikbord bij al jullie vrienden en familie.

 

Maak je eigen ingelijste geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>