Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met een hertje

De één is gek op bloemen, de ander juist weer van dieren. Op Kaartopmaat.nl is voor ieder wat wils een geschikt geboortekaartje te vinden. Houd je van dieren en is een hertje jouw lievelingsdier? Plaats deze dan op het geboortekaartje van jouw kleintje en verras iedereen ermee!

Uniek
Hoe gekker, hoe leuker zegt men. Op Kaartopmaat.nl kun je het geboortekaartje zo uniek maken als je zelf wilt. Het plaatsen van dierenillustraties zijn zeker niet onmisbaar. In de meeste categorieën zijn er dieren te vinden. Plaats zoveel dieren als je zelf wilt en het kaartje wordt er echt uniek door. Als je graag een hertje op het geboortekaartje wilt, dan kun je deze zelf gemakkelijk toevoegen. Er zijn verschillende soorten hertenillustraties te vinden, dus je kunt aardig je gang gaan.

Alles is aan te passen
Een geboortekaartje met een hertje is niet gek, het is juist origineel. Niemand zal ooit eerder hetzelfde kaartje hebben ontvangen. Dit komt ook omdat je het kaartje helemaal zelf kunt ontwerpen. De tekst en lettertype kun je ook aanpassen en geheel in stijl kun je het kaartje opsturen. Wil je een groot hertje op de voorkant of juist een aantal kleine hertjes, het is allemaal mogelijk.

Geen twijfel? Versturen maar!
De geboortekaartjes zijn makkelijk te bestellen. Je kunt de geboortekaartjes kun je direct met de post mee versturen of je laat een pakketje met kaarten naar je huis versturen. Je bepaalt helemaal zelf wanneer de kaarten op de post gaan. En mocht je nog twijfelen over het ontwerp van het geboortekaartje met een hertje? Bestel dan gerust eerst een proefkaartje!

Gemakkelijk en snel geboortekaartjes met lieve hertjes ontwerp je op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>