Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Drukkerij geboortekaartjes

Hoe kies ik drukkerij geboortekaartjes?
“Tijdens mijn vorige zwangerschap besloten wij om onze geboortekaartjes zelf op de computer te ontwerpen en thuis uit te printen. Dat was een boel werk en de kwaliteit was ook niet zoals we gehoopt hadden. Nu zijn we zwanger van onze tweede kindje en willen we het anders gaan doen. Hoe kies ik een goede drukkerij voor de geboortekaartjes?”

Kaartopmaat.nl levert mooie geboortekaartjes
“We hebben gekozen om de geboortekaartjes via Kaartopmaat.nl te bestellen.” Bij de website van Geboortekaartje kan je niet alleen je eigen geboortekaartje ontwerpen, je hebt tegelijkertijd ook een prima drukkerij voor je geboortekaartjes te pakken! Mooi strak drukwerk, in elk gewenste aantal. En je hebt de kaartjes lekker snel in huis.

Eigen drukkerij geboortekaartjes
Op Kaartopmaat.nl vind je een heleboel voorbeeldkaartjes. Daar kan je zelf je eigen draai nog aangeven. En is het ontwerp naar je zin, dan kan je een proefdruk bestellen. Zo kan je zien hoe het drukwerk gaat worden. Is de baby geboren dan maak je,je ontwerp af, met de juiste gegevens – zoals definitieve naam, geboortetijd, -gewicht et cetera. Eén druk op de knop en Kaartopmaat.nl geeft de drukkerij opdracht om jullie geboortekaartjes te gaan drukken.

Voor de mooiste drukwerk voor jullie geboortekaartjes kies je Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>