Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een geboortekaartje inlijsten en opsturen

Mooie foto’s lijst je in. Ook je huwelijksuitnodiging is iets om in te lijsten. Dan is de aankondiging van jullie geschenk al helemaal iets om in te lijsten. Maar om al de geboortekaartjes te versturen met een fotolijstje eromheen, dat gaat wat ver. Daarom kun je op Kaartopmaat.nl een geboortekaartje inlijsten en opsturen.

 

Een bijzonder lijstje eromheen

Op Kaartopmaat.nl stel je een leuk kaartje samen met een mooie foto van de kleine en een lijstje eromheen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Voeg gemakkelijk unieke elementen toe en maak het kaartje speciaal door er een eigen draai aan te geven. Nu nog een mooie foto van jullie kleine uploaden en klaar is Kees.

 

Op de post

Zijn de unieke geboortekaartjes helemaal perfect, op maat gemaakt en naar wens? Dan kunnen ze verstuurd worden. Je kunt jullie adresboek uploaden om zo meteen naar al jullie vrienden en familie de geboortekaartjes te versturen. Willen jullie ze liever zelf op de post doen? Dat kan ook! Stuur ze dan in een pakketje naar jullie eigen huisje.

 

Vandaag voor 3 uur gemaakt? Dan gaan ze vandaag meteen naar de drukker!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>