Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Foto geboortekaartje

foto geboortekaartjeEen geboortekaartje maken die alleen bij jou past? Plaats dan een foto op je geboortekaartje. Persoonlijker dan dat kan niet! Uiteraard wordt het erg lastig om het pasgeboren kindje op de voorkant van het geboortekaartje te zetten. De levensloop vanaf het eerste levensjaar moet immers nog gefotografeerd worden. Maar ook jij als ouder of je andere zoontje of dochtertje kunnen het waard zijn om het gezicht van het geboortekaartje te zijn.

Broertje erbij
Stel dat je al een dochtertje hebt. Haar naam is Annelies en zij is nu 2 jaar oud. Jij, als ouder, verwacht vrij binnenkort een zoontje. Voor Annelies is er dus een broertje op komst. Maak een foto van haar voor op het geboortjekaartje en zet er bijvoorbeeld deze tekst bij: “Annelies heeft er een broertje bij!”. Zo staat Annelies na twee jaar weer even opnieuw in de aandacht. En dat mag dan ook wel even goed verteld worden.

Foto geboortekaartje toevoegen
Of zet de vader en/of moeder weer eventjes opnieuw in de schijnwerpers. Teksten als “Ik word pappa”, “Ik word weer mamma” of “Wij krijgen een kindje!” zullen het goed doen. Een geboorte van een baby is namelijk iets waar je heel trots op mag zijn.  Dus voeg heel simpel jouw gewenste foto toe aan het geboortekaartje, versier het zoals jij het wil en geef het door.

Vind jij het een leuk idee om een foto op je geboortekaartje te plaatsen? Ga dan gelijk naar Geboortjekaartje.nl.

foto geboortekaartje


U kunt niet meer reageren.