Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een eigen foto op je geboortekaartje

Royals en BN-ers doen het al jaren: een eigen foto op het geboortekaartje van de baby. Digitale fotogratie in combinatie met internet maakt dit nu voor iedereen toegankelijk. Het lijkt een echte trend te worden om familie en vrienden te verrassen met een vertederende foto van de pasgeboren baby!

Wil je ook een foto op je geboortekaartje?
Als je wilt weten hoe het maken van jouw eigen foto geboortekaartje werkt, kijk dan eens op Kaartopmaat.nl. Er worden hier meerdere geboortekaartjes aangeboden, welke je met eigen foto kunt opmaken. Het hele proces werkt eenvoudig. Van het kiezen van het basisontwerp tot het uploaden van je foto.

Een geboortekaartje met foto is uniek
Natuurlijk is jouw baby straks de mooiste en liefste van allemaal. Met een zelfgemaakte foto op het geboortekaartje kun je dat de hele wereld laten zien! En omdat geen baby hetzelfde is, is ook het kaartje een uniek exemplaar waarvan er geen tweede bestaat. De liefde spat er vanaf!

Let ook op de andere details
Behalve een foto op het geboortekaartje kun je ook nog allerlei andere details aan je ontwerp toevoegen. Een kleurrijke, trendy of hippe achtergrond. Grappige illustraties. Of een mooi en dromerig tekstje. Kijk op Kaartopmaat.nl voor vele variaties die je zelf naar hartelust kunt combineren.

Ga voor een origineel foto geboortekaartje naar Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>