Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met foto

Een speciaal kindje verdient natuurlijk ook een speciale aankondiging. Om dit te realiseren surf je naar Kaartopmaat.nl. Op deze website ga je aan de slag met de generator, om zo zelf geboortekaartjes te maken. Voor een speelse manier van aankondigen maak je een geboortekaartje met foto.

Jouw baby op haar/zijn eigen geboortekaart
Op Kaartopmaat.nl vind je alles wat je nodig hebt om linéa recta aan de slag te gaan. Omdat jij het leuk vindt om een geboortekaartje met foto te maken, hoef je geen achtergrond te kiezen als basis voor jouw kaartje. Wanneer jullie kleine geboren is, maak je snel een foto. Zet die vervolgens op de computer en daarna transporteer je die naar Kaartopmaat.nl. De zelfgemaakte foto gaat nu centraal staan in jouw eigen creatie.

Spelen met alle leuke en unieke mogelijkheden
Tijd om te spelen met het fotootje. Een kader doet het altijd erg goed op een geboortekaartje met foto. Hierdoor springt de achtergrond er namelijk nog meer uit. Het is ook erg leuk en grappig om te kijken wat figuurtjes doen met het kaartje. Om er voor te zorgen dat elk geboortekaartje uniek is, heeft Kaartopmaat.nl ontiegelijk veel figuurtjes op de website gezet. Kijk maar eens lekker rond en scroll door de verschillende thema’s heen. Voor een jongetje gebruik je natuurlijk een ander icoontje dan voor een meisje.

Een geboortekaartje met foto zegt net iets meer dan een normaal geboortekaartje. Ga snel aan de slag op Kaartopmaat.nl en kom er zelf achter.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>