Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met foto

Een geboortekaartje op zich is al iets heel bijzonders. Maar tegenwoordig kan je het nog specialer maken door er een foto aan toe te voegen. Een geboortekaartje met foto maak het kaartje nog leuker om te versturen en natuurlijk ook om te krijgen. Je kan jouw foto geboortekaart maken op Kaartopmaat.nl.

Het beste van het beste

Als (aanstaande) ouder wil jij natuurlijk het beste voor jouw kind. Dat betekent ook het beste en mooiste geboortekaartje. Jullie kleine baby moet immers op een goed manier gezien worden door familie en vrienden. Dit kan je helemaal op jouw eigen manier en met jouw eigen creativiteit doen.

Zelf in elkaar zetten

Je kan op Kaartopmaat.nl jouw eigen geboortekaartje maken. Er zijn echt vele voorbeeldkaartjes te vinden die je ook kan gebruiken voor jouw eigen geboortekaartje met foto. Daarnaast kan je ook met een lege kaart beginnen. Tevens kan je veel illustraties, kaders en lettertypes vinden.

Foto gebruiken

Een foto uploaden kan ook heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een leuke foto maken van die kleine en die dan uploaden. Als je de foto dan hebt geupload, kan je jouw geboortekaartje met foto nog helemaal opleuken. Ook hier kan je gebruik maken van een kader, een achtergrondje of een mooie illustratie.

Makkelijk versturen

Bovendien is het versturen van jouw geboortekaartje met foto ook zo gedaan. Je hoeft niet alle adressen één voor één in te voeren maar je kan het allemaal tegelijk doen. Maak even een Excel bestandje met alle adressen en upload deze op de website. Daarna doet Kaartopmaat.nl de rest. Zij zorgt dat de geboortekaartjes op de deurmat vallen bij familie en vrienden.

Ga snel naar Kaartopmaat.nl en maak jouw eigen geboortekaartje met foto!
U kunt niet meer reageren.