Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met foto

Een geboortekaartje is nog specialer als een mooie foto van jullie kleine schat het kaartje versierd. Maak nu zelf een geboortekaartje met de mooiste foto, in jouw eigen stijl, op Kaartopmaat.nl.

Geboortekaartje met foto van de geborene
Jullie kleine poppetje verdient het dubbel en dwars om met dat mooie koppie op een kaartje te staan. Op Kaartopmaat.nl maak je geboortekaartjes die helemaal bij jouw kleine passen. Ontdek hier de vele verschillende stijlen waarin jij jouw eigen kaartjes kan ontwerpen. Door vervolgens eenvoudig de speciale foto te uploaden wordt deze automatisch op de kaart geplaatst.

Maak nu het kaartje en voeg later de foto toe
Je kunt jouw ontwerp van het geboortekaartje eenvoudig opslaan op de site. Dit betekent dat je het geboortekaartje dus niet vlug hoeft te maken na de geboorte van dit belangrijke kindje. Maak jouw geboortekaartje nu al en voeg na de geboorte nog die mooie foto toe van jullie kleine schat. Dit valt binnen de service van Kaartopmaat.nl

Klaar om de meest veelzijdige website op het gebied van geboortekaartjes te bezoeken? Kaartopmaat.nl is altijd online. Je kan er ook terecht voor een geboortekaartje met foto. 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>