Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met foto

Zit jij te peinzen over hoe je het geboortekaartje van je kroost persoonlijker kan maken? Een mooiere manier om dat te doen dan een geboortekaartje met foto kan bijna niet. Wat kan je, behalve dat lieve koppie van je baby nog meer op de foto zetten?

Een handje of voetje
Onmiddellijk na de bevalling wordt onder andere gecheckt of alle tien vingertjes en tien teentjes er aan zitten. Als dat allemaal klopt, is er meestal een grote kans dat de rest ook in orde is. Laat op het geboortekaartje met foto van een handje of een voetje zien dat je baby helemaal gezond is. Het ziet er ook nog eens heel zoet en schattig uit, zo’n mini-voetje of –handje.

Foto met zusje of broertje
Voor de zusjes en broertjes van de pasgeboren baby is het super spannend. De aandacht moet verdeeld worden en vooral in het begin is alle aandacht gericht op de kleine en niet op het broertje of zusje. Maar ook voor hen is het natuurlijk heel erg leuk! Een geboortekaartje met foto van je baby en zijn of haar oudere broertje/zusje is erg lief en toepasselijk voor het kaartje.

Baby op je buik
Van de veilige, warme omgeving in je buik naar de grote wereld: voor je baby is het een hele verandering geweest om ineens in die lawaaierige, soms koude buitenwereld te zijn waar zij/hij ineens zelfstandig moet drinken en ademen. Die overgang van een warme, veilige buik naar de grote wereld staat heel symbolisch op het geboortekaartje met foto.

Maak je geboortekaartje met foto extra speciaal op Kaartopmaat.nl

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>