Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Bij een uniek moment hoort een geboortekaartje met foto

De geboorte van jouw kindje is natuurlijk een uniek moment. Waarom zou je daarom een standaard geboortekaartje sturen, als je deze net zo goed persoonlijk met een foto van jullie kleine spruit kunt maken? Bekijk daarom verschillende voorbeeld geboortekaartjes met foto via Kaartopmaat.nl.

Er zijn steeds meer mogelijkheden om je geboortekaartje uniek te maken. Een pakkende tekst of een grappige envelop konden al. Tegenwoordig is het ook zeer eenvoudig om online je geboortekaartje te maken, met een foto van jullie pasgeborene.

Vrienden en familie hebben op deze manier meteen een beeld van jullie kindje. Een beeld dat je nooit zou kunnen schetsen met een stukje tekst. Het mooie van je kaartje ontwerpen via Kaartopmaat.nl is, dat je het ontwerp hier geheel in eigen hand hebt. Een leuk kadertje, grappige koptekst of speelse figuurtjes rond de foto van jullie pasgeboren spruit behoort ook tot de mogelijkheden.

Geboortekaartjes met foto. Kijk eens op Kaartopmaat.nl naar de mogelijkheden!

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>