Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes foto

Hoera! Jullie krijgen binnenkort een baby en dat moeten een hoop mensen weten. Op Kaartopmaat.nl kan je, als aanstaande ouder, zelf een geboortekaartje maken. Wil je het nog mooier aanpakken? Voeg dan een foto toe van jullie kleine schat!

Geboortekaartjes met een foto zijn superspeciaal.Beeld zegt het meest
Een bekend spreekwoord luidt: Beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is in dit geval ook zo. Geboortekaartjes met een foto laten zien hoe jullie kindje er uit ziet en zorgen er voor dat een eerste lach zichtbaar is. Oplettende familieleden en vrienden zullen zelfs een aantal overeenkomsten zien tussen de kleine en de ouders. Kaartopmaat.nl maakt het mogelijk.

Ondersteun de foto
Door eens goed rond te kijken op de website kom je al gauw een aantal leuke opties tegen. Een geboortekaartje met foto zegt al veel door de foto an sich, maar hoeft nog niet af te zijn. Je kan namelijk een kader plaatsen. Zo geef je het plaatje van jullie baby nog meer kracht mee. Figuurtjes staan vaak ook erg leuk, maar de keuze is aan jou. Probeer alles uit want er is veel te doen op Kaartopmaat.nl.

Op Kaartopmaat.nl maak jij jou eigen geboortekaartjes met foto. Door de verschillende alternatieven maak jij de mooiste kaartjes.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>