Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes met foto

Een baby krijgen is iets wonderbaarlijks. Uit twee harten die van elkaar houden komt nu een klein hartje wat van jullie samen is! De liefde die je hebt voor jouw kindje is onbeschrijflijk en jouw kleine baby is het mooiste kind op de wereld. Dit willen jullie natuurlijk aan iedereen vertellen. Hoe kan dit beter dan geboortekaartjes met foto te bestellen via Kaartopmaat.nl.

Geboortekaartjes met foto
Je wilt het van de daken schreeuwen als jouw kleine wonder eindelijk op de wereld is gekomen. Iedereen mag die kleine natuurlijk meteen zien. Maar hoe ga je dat aanpakken? Je wilt niet bergen met geld betalen en de kaart moet er ook leuk uit zien, naar jullie wens. Daarom heeft Kaartopmaat.nl de perfecte oplossing voor jullie. Je kan namelijk jouw eigen geboortekaartjes maken. Maar niet zomaar een geboortekaart, geboortekaartjes met foto. Zo is jullie geboortekaartje altijd naar jullie zin en kan je lekker creatief aan de gang gaan!

Hoe gaan jullie aan het werk?
Je kan kiezen uit verschillende thema’s voor jullie geboortekaart, ook kan je ervoor kiezen om meerdere genres te gebruiken. Als je een thema hebt gekozen zie je een mooie collectie aan geboortekaartjes met foto en zonder. Zit er een kaart tussen die jullie heel erg aanspreekt, dan kan je die gebruiken voor de geboortekaart van jullie kleine. Aan de gekozen geboortekaart kan van alles bewerkt worden, figuurtjes, achtergronden, kaders, tekst en natuurlijk de foto.

Zelf creatief werken
Zit er eigenlijk niet echt een kaart tussen die jullie aanspreekt, maak dan zelf geboortekaartjes met foto. Druk gewoon op de knop ‘ontwerp zelf je kaart’, dan krijg je een lege kaart te zien. Ook hier kan je weer kiezen voor een bepaald genre. Er is een groot assortiment aan figuurtjes, achtergronden, kaders, lettertypes en kleurtjes. Je kan het kaartje zo gek maken als jullie zelf willen. Heb je wat moois in elkaar geknutseld, dan is het tijd om de foto te uploaden. Ook hier kan je mee spelen. Zijn jullie geboortekaartjes me foto helemaal naar wens? Stuur hem dan snel naar al jullie familieleden en vrienden. Ze zullen hun ogen uitkijken!

Succes met het maken van geboortekaartjes met foto op Kaartopmaat.nl.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>